Vakkundige Voetzorg is een kleinschalige maar goed ingerichte praktijk . Mijn werk ruimte bevind zich in het pand van Elements in Bodegraven. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele producten en moderne professionele apparatuur. Mijn voorkeur gaat uit naar producten die niet getest zijn op dieren en die goed zijn voor het milieu.

Werkmaterialen worden na iedere behandeling grondig gereinigd. Dit gebeurt met een ultrasoon apparaat. Een zeer effectieve reinigingstechniek die d.m.v. geluidsgolven gecombineerd met speciale zuiveringsvloeistof de materialen tot in de kleinste hoekjes zuivert.

Ik heb een uitgebreide opleiding doorlopen waardoor ik garant sta voor kwaliteit van het pedicurevak met behoud van integriteit en passie voor het beroep. Ik ben erg leergierig en daarom nooit uitgeleerd.

Bij de praktijk is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

Meer over mij

Mijn naam is Valerie van Toorn en ik ben 25 jaar oud.

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen te werken als tandartsassistente. Hierdoor kwam ik erachter dat ik met mensen werken super leuk vind. Mensen helpen geeft mij voldoening. Ik vond het alleen jammer dat ik niet zelf de regie in handen had.

Daardoor ben ik verder gaan zoeken en kwam  ik al snel uit bij het pedicurevak. Mijn opa had regelmatig een pedicurebehandeling nodig. Ik ben een aantal keer mee gaan lopen en was meteen verkocht.