Ervaringen

Heel tevreden, Valerie neemt de tijd, werkt hygiënisch en vakkundig is gastvrij en besteedt vooral veel aandacht aan het probleem

Had last van likdoorns en die heeft zij op vakkundige wijze verwijderd.

Huppelend naar huis!

De pedicure Valerie Van Toorn is een absolute aanrader, ze werkt nauwkeurig, goede prijs/kwaliteitverhouding, uitstekend geschoold, klantvriendelijk en flexibel…

Ik ben best moeilijk als het gaat om iemand aan m’n voeten te laten zitten maar bij Valerie merk ik het niet eens.  Ik kom er graag!

Valerie heeft vorig jaar, net voor de zomer, gellak aangebracht op mijn teennagels. Mijn voeten zijn nog nooit zo mooi geweest. De lak ging er vanzelf niet af; het bleef heel goed zitten. Dit was voor herhaling vatbaar. 

Ik heb een behandeling ondergaan voor mijn voeten. Tijdens de behandeling ben ik uiterst zorgvuldig geholpen. Na de behandeling kon ik weer zonder zorgen de hele dag op mijn voeten staan. Ik wil het graag aanraden om je voeten een keer te laten verwennen.

Valerie is altijd erg zorgzaam. Ze vraagt altijd of ik tevreden ben en behandelt mij met respect. Ze vraagt voor dat ze met de behandeling begint altijd of ik nog klachten heb. Hier door gaat ze doelgericht aan het werk en probeert zo mijn klacht te verhelpen. Ik ben erg tevreden!